У Збройних силах України підтвердилося ще 23 випадки зараження Covid-19. Це дані станом на ранок п'ятниці, 29 травня, повідомили у пресслужбі командування Медичних сил ЗСУ.

"Так, станом на 29 травня в ЗСУ Covid-19 хворіє 90 осіб. Всього за час пандемії одужали 108 осіб, летальних випадків – 3. На ізоляції (у тому числі самоізоляції) знаходиться 295 осіб. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція у найближчі три доби – 31 людина", - йдеться в повідомленні.

З 23 нових випадків зараження, вісім військових госпіталізовані до лікарні. "У військово-медичні клінічні центри Центрального та Північного регіону – по одному військовослужбовцю, у лазарет військової частини в Рівненській області – шість військовослужбовців. Стан здоров'я пацієнтів задовільний. У військовослужбовців Рівненської області симптоми захворювання відсутні", - розповіли в командуванні Медсил.

Вдома проходять лікування 15 осіб (Київська область – 13 військовослужбовців і один працівник ЗСУ, Рівненська область – 1 людина). "Стан здоров'я пацієнтів задовільний. Отримують необхідне лікування. Симптоми захворювання відсутні", - йдеться в повідомленні.

Військові, фото: ЗСУ
Військові, фото: ЗСУ

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, чим зайняти дитину під час карантину - поради від зірок і українців в Італії та США.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, як перевірити себе на коронавірус — лікарі рекомендують самодіагностику.

Також портал "Знай.ua" писав, що Зеленского Кабмін і нардепів можуть ізолювати, адже в Раду міг потрапити коронавірус.