В Одесі молодик з перебинтованою рукою всього з одного удару ноги "вирубив" чоловіка, в якого виник конфлікт з іншим незнайомим йому водієм.

Відповідний відеоролик з жорсткими розбірками оприлюднили в Telegram-каналі "Ху*вости".

Відтак, на кадрах можна помітити, як між групою товаришів на Жигулях виник конфлікт з водієм одного з автомобілів, ймовірно, хтось когось "підрізав". В результаті між порушниками розпочалася бійка.

Скріншот з відео

Водночас до масштабного "мордобою" приєднався, як стверджується в ролику, і звичайний перехожий з перебинтованою рукою, який продемонстрував свою прекрасну розтяжку. Так, останній всього з одного удару ноги в голову "виключив" одного з чоловіків.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Після цього у відео видно, як потерпілий лежить на асфальті та не рухається, а інший водій, який був учасником конфлікт, сів у машину та втік. На цьому ролик обривається.

Скріншот з відео

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, раніше під Тернополем у пенсіонерки вкрали всі заощадження.

Як повідомляв портал "Знай.uа" на Житомирщині правоохоронці розшукують чоловіка, який вирішив підзаробити і влаштував справжній погром на одному з кладовищ.

Також "Знай.uа" писав, що киянка звинуватила таксиста в побитті, але українці не співчувають.