Купуючи продукти у супермаркеті великої торгової мережі люди сподіваються, що хоч там якість товару контролюється належним чином. Однак це правило діє не завжди, у чому змогла переконатися українка, яку купила риб'ячі хребти в "Сільпо" в місті Дружківка. Споживачка поскаржилася на фарш, який вона придбала. Сподівалась, що він із м’яса, а виявилось, що з кісток.

Про це повідомляє Telegram-канал "Народный ревизор", який спеціалізується на публікації негативних відгуків споживачів на товари у торгових мережах.

Сільпо, фото: Телеграм / Народний ревізор
Сільпо, фото: Телеграм / Народний ревізор

"Фарш з кісток

Жінка купила курячий фарш. Прийшла додому, посмажила котлет. Під час обіду виявилося, що фарш складався з кісток досить великого розміру. А адже їх могли запросто проковтнути діти.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

#Дружківка, "Сільпо", що на Соборній, 32А.

" - йде мова в оригінальному дописі.

До повідомлення прикріплені фотографії продукту. Розгледіти на них ознаки, на які скаржиться покупець, складно, але кістки на кадрах покупець склала на край тарілки, а запахи фототехніка поки що не фіксує.

Про те, чи стала жінка звертатися до адміністрації магазину, не повідомляється.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Львів'ян тероризують "чоткі пацики", які окупували "Ашан" - алкоголь, танці на капоті і дикий дрифт.

Як повідомляв портал Знай.ua, В Ашан нагрянула раптова перевірка, ось де виявили розсадник зарази.

Також Знай.ua писав, Перевіряйте чеки — доставка з Ашану влетіла українці в копієчку, фото.