Люди здавна зверталися до Пресвятої Богородиці за допомогою та просили у неї, зокрема, здоров'я, удачі, щастя і т. д. На цей раз, ми підібрали читачам ранкову молитву, яка допоможе покращити здоров’я, гармонію у стосунках, дохід, адже заразу, у складний період пандемії коронавірусу це буде дуже навіть до речі. Зверніться до Пресвятої Богородиці правильно та зможете забути про труднощі, погане здоров’я і бідність.

Молитва, pxhere

РАНКОВА МОЛИТВА ДО ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ

Пречиста Діво Маріє!
Зі світанком цього дня вдаюся під Твій Покров і як добра дитина, благаю Тебе: Матінко моя Небесна, заопікуйся мною! У Твої руки віддаю душу мою і тіло, - все моє життя. А Ти, добра Небесна Мати, будь найкращою Ненькою та Заступницею! Охороняй мене завжди сильним Твоїм Покровом у всіх небезпеках для душі і тіла.

Заступайся за мене у Твого Сина та Своїми молитвами зменшуй Його Святий Гнів з приводу моїх гріхів! Бо я добре знаю, що Ти, Царице Неба, завжди успішно допомагаєш усім тим, хто з довірою віддається під Твоє заступництво. І твердо вірю, що під Твоєю Святою Опікою легше зможу уникати всіх небезпек для душі і тіла, та виконувати Божу Волю, а після смерти осягнути вічне щастя на Небі.

АМІНЬ

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Молитва, pxhere

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, забудь про карантинну бідність - як попросити у Бога допомоги з фінансами, дієва молитва.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Папа Римський вперше з березня прочитав молитву для віруючих на площі Святого Петра.

Також "Знай.ua" писав, які є цілющі молитви від хвороб, бідності і "поганого ока".