На Кіровоградщині просто під час руху спалахнула електричка, яка пізніше і зовсім згоріла, бо рятувальники не встигли вчасно її загасити.

Про це повідомили в прес-службі ДСНС України у Кіровоградській області.

Відтак, як відзначається, загорілася електричка на перегоні Помічна – Новоукраїнка в Кіровоградській області.

"У Новоукраїнському районі на 218 км пікету № 5 залізничної колії між станціями Новоукраїнка та Помічна виникла пожежа 54 м2 вагона електропотягу сполученням "Знам’янка – Помічна". Рух потягу було зупинено. Травмованих та постраждалих немає", - йдеться в повідомлені.

Фото з місця пожежі

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Зокрема, на цю пожежу відреагував колишній радник міністра інфраструктури Олександр Кава, який розкритикував керівництво "Укрзалізниці" та запевнив, що "тепер вони знову собі можуть підвищити зарплатню".

Фото з місця пожежі

"Черговий привід підвищити платню членам правління і наглядової ради Державної компанії УЗ. На цей раз точно видно, що сталося саме "задимлення", а не "загоряння" електропоїзди ЕР9П-362 на Одеській залізниці на перегоні Помічна - Новоукраїнка.

Електропоїзд ЕР9П-362 випущений на Ризькому вагонобудівному заводі в січні 1975 року та з 1978 року працює на Одеській залізниці. Нагадаю, що останній раз електропоїзди для приміських перевезень в Україні придбавалися 12 років тому", - написав він.

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, свої стакани і 36.6 — Укрзалізниця назвала правила посадки під час пандемії.

Як повідомляв портал "Знай.uа" з 1 червня запрацює Укрзалізниця, в яких областях зможуть скористатися послугами перевізника. До запуску готові 42 поїзди, але їх кількість може збільшитися.

Також "Знай.uа" в 2021 ціна на холодну воду в Україні різко зросте, якими будуть нові тарифи.