В українців забирають землю, пропонуючи легку наживу, розкрито нову схему аферистів

Перед запуском ринку землі у кількох регіонах України активізувалися шахраї, які пропонували довірливим українцям, що втратили під час карантину джерела доходу, передати за безцінь своє право на отримання безкоштовних ділянок від держави. За один гектар українцям пропонують від 250 до 450 грн.

Очевидно, що реалізація схеми неможлива без участі чиновників, які виманюють у людей право розпоряджатися землею, а потім корупційними шляхами переписують її на "потрібних" людей.

ЗСУ чекають на нові правила - величезні штрафи, призов бійців АТО та "екшен" від воєнкому

За словами експертів у ЗСУ назрів кадровий голод. В українській армії бракує кадрових офіцерів, особливо молодшого складу. Однак за рік з військових вишів і військових кафедр їх випускається всього кілька тисяч. Для військкоматів два рази в рік починається погоня за призовниками, яка перетворюється на екшен.
"Слуга народу" Володимир Зеленський вирішив "виправити" ситуацію величезними штрафами.
Про те, що ж може змінитися, читайте в матеріалі.

Вкрав - п'ять років в'язниці. В Україні набув чинності новий закон

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

В Україні набув чинності закон "Про посилення захисту телекомунікаційних мереж". Тепер за повторну крадіжку кабелів можна отримати тюремне ув'язнення терміном від 3 до 5 років.

Закон вносить зміни до статті 147 КК. За порушення правил охорони телекомунікаційних мереж або їх пошкодження, а також технічних засобів або споруд зв'язку, загрожують штрафи.

Ціни на найважливіші продукти вдарять по гаманцях українців, затягуємо паски міцніше

Виявилося, що український уряд поквапився із заявами про те, що ціни на основні продукти харчування в країні збільшуватися не будуть, адже Кабмін стежитиме за ними. За інформацією журналістів, ціни практично на всі товари з найважливіших соціальних продуктів або вже злетіли, або очікують стрибка у найближчому майбутньому.

Очікуваного ефекту рішення Кабінету міністрів України про регулювання цін на соціально значущі продукти не принесло. Постачальники відреагували негайним підвищенням вартості деяких продуктів харчування.

Масові мордобої в Раді стали рекламою королівського театру Бельгії - українські політики у трейлері і на афішах

Несамовиті українські нардепи прославились на весь світ своїми бійками у Раді. Тепер кадри цього трешу використали для реклами оперного театру в Бельгії.

Епічні кадри, як українські депутати у Верховній Раді йдуть врукопашну один на одного тепер зможе побачити весь світ в рекламі Королівського оперного театру Ла Монне в Брюсселі.