Як виявилося, картопляні очистки — гарне джерело крохмалю, він дуже подобається смородині. Після такого "бонусу" її ягоди стають завбільшки з вишню. Якщо ви хочете отримати відмінний урожай смородини, не полінуйтеся за зиму насушити картопляної шкірки.

Про це стало відомо завдяки пораді блогера Світлани Володиної в соціальних мережах.

Чорна смородина, фото Pixabay
Чорна смородина, фото Pixabay

Рецепт добрива з картопляної шкірки:

Очищення відмінно сохнуть на батареї або просто розкладені в один шар на підвіконні, в сухому вигляді їх найкраще зберігати в тканинних мішках. Β протягом весняно-літнього сезону сухі картопляні очищення можна закопувати під кущі або заварювати окропом, остуджувати і використовувати отриманий відвар для поливу смородини.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Εще картопляні очищення рекомендують використовувати як добриво при посадці капусти та огірків. Для цього сухі очищення розмочують і подрібнюють в кашку. Πрі підготовці лунок "картопляну кашу" закладають на дно, присипають зверху землею, а потім висаджують розсаду.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, помідори — бомба! Як виростити соковиті овочі, ловіть секретний метод.

Як повідомляв Знай.uа гроші потечуть рікою – які рослини принесуть в будинок достаток.

Знай.uа писав, як виростити щедрий урожай на грядці – найкращі варіанти підживлення овочів.