В Австралії пенсіонер, який 40 років підряд використовував однакові числа в лотерейних білетах, все ж зумів "впіймати вдачу за хвіст" та зірвав джекпот у розмірі 300 тисяч австралійських доларів.

Джерело: іноземне видання UPI.

Відтак, як відзначається, виграв лотерею житель австралійського міста Рокгемптон, що в штаті Квінсленд, який завжди в лотерейних білетах вказував одні й ті ж числа, протягом 40 років.

За словами чоловік, який побажав залишитися невідомим, він чекав цього моменту багато років, і нарешті зараз він щасливий, бо недавно вийшов на пенсію і зможе провести її безбідно.

Пенсіонер, фото: Pxhere
Пенсіонер, фото: Pxhere

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Виграш пенсіонер, ймовірно, витратить на новий будинок і обов'язково кілька разів з'їздить у подорож, коли закінчиться пандемія коронавірусу.

"Ми, ймовірно, розглянемо покупку будинку, в якому завжди мріяли жити. Це було б неймовірно. І коли все почне повертатися до нормального життя, я думаю, що обов'язково влаштую собі свято", - наголосив щасливчик.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українці можуть виграти €193.5 мільйона у знаменитій італійській лотереї.

Як повідомляв портал Знай.uа, знайшов скарб в тарілці: чоловікові казково пощастило під час вечері, шанс один на сотні тисяч.

Також "Знай.uа" писав, з чоловіком трапився пікантний конфуз під час інтиму.