Весна так і не згадала, що вона весна, зате літо, схоже, прийде вчасно. Про це повідомляє синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в Facebook. Втомлені від холодів українці нарешті зможуть вимкнути котли і сховати третє ковдру в шафу. В п'ятницю буде дійсно тепло.

погода в Україні, фото pxhere
погода в Україні, фото pxhere

Зокрема, в більшості областей України прогнозується температура в межах +20... +24 градуси. Трохи прохолодніше буде у Сумській та Харківській областях. Тут денна температура прогнозується на рівні 17-22 градусів вище нуля. Зате жителі півдня зможуть вдосталь насолодитися теплом, тут стовпчики термометрів покажуть до +26. Вітер очікується південно-західний, 7-12 метрів в секунду. Однак можливі пориви.
Місцями в Україні також пройдуть дощі. В особливості, не пощастить мешканцям Сумщини та Харківщини. Тут очікуються грози. Аналогічна погода чекає і киян. У Києві також пройдуть грози. Температура повітря в столиці складе +10…+12 вночі і +22…+24 вдень.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Прогноз погоди на літо в Україні – синоптики обіцяють тропіки і пекельний "плюс"

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Як повідомляє портал «Знай.ua» Українці на місяць відчують погоду Лондона - синоптики змінили прогноз на червень

Також «Знай.ua» писав, що "Червневий сніг" під Києвом виявився жартом природи, - правда виявилася куди цікавіше