Жахлива подія сталася в місті Кременчук, Полтавської області. Чоловік спалив свою дружину, яка працювала продавщицею в одному з міських магазинів. Причому вбивство сталося просто на торговій точці, коли його дружина була на зміні і перебувала за прилавком, повідомили в Нацполиции.

Очевидці події негайно звернулися в правоохоронні органи, однак було вже пізно. Жінка померла, але чоловіка вдалося затримати.
За версією слідства, чоловік прийшов в магазин приблизно в 16:00. У нього з собою були легкозаймисті речовини. Він закрив торгову точку зсередини, облив жінку речовиною і підпалив. При цьому сам він з приміщення не виходив.

Фото npu.gov.ua
Фото npu.gov.ua

Прибулі на місце співробітники служби спеціального призначення змогли виламати двері, проте було вже пізно. Жінка отримала травми, не сумісні з життям, і загинув на місці. Чоловік-палій затримано, і тепер знаходиться під вартою. Йому пред'явлено звинувачення по частині 2 пункту 5 статті 115 Кримінального кодексу України. Мотиви чоловіка поки невідомі.

Нагадаємо, Знай.ua повідомляв, що в Києві знайшли тіло побитого кур'єра в занедбаному будинку.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також Знай.ua писав, що на Тернопільщині чоловік вкрав велику суму грошей і прогуляв на них всю ніч.

Нещодавно Знай.ua передавав, що під Дніпром п'яний чоловік стріляв по підлітках.