Найбільший американський прапор у США був розірваний штормами і вітром. Прапор, відомий як прапор Acuity, розташований на вершині 400-футового флагштока в штаб-квартирі Acuity Insurance у Шебойган-Фоллз, штат Вісконсін. Для багатьох американців цей випадок став символом розірваних США - масові протести проти поліцейського насильства охопили всю країну.

Про це повідомляє видання Newsweek.

Прапор мав розміром 21 на 42,6 метра і важив 154 кілограми. Спеціальний флагшток для зоряно-смугастого прапора був розташований на території страхової компанії Acuity Insurance. Під прапором розміщений меморіал в пам'ять про солдатів цього округу, які загинули на війнах.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Хоча прапор був розірваний, він скоро буде замінений. Страхова компанія Acuity, яка вважає прапор головним символом свободи, вже встигла зробити відповідну заяву в соціальній мережі Twitter:

"У нас є прапори для заміни пошкоджених по мірі необхідності. Ми дуже пишаємося тим, що розмістили найбільший символ свободи і побудували пам'ятник ветеранам".

Незважаючи на наслідки вітрів минулої ночі, погода Вісконсіна враховувалася при будівництві флагштока і виборі матеріалу прапора.

Близько 31 000 будинків у Вісконсині опинилися без електрики, так як грози, вітер і град обрушилися на центральну, північно-східну і південну частини штату, пошкодивши дерева та лінії електропередач.

Крім того, оскільки США охопили масові протести проти поліцейського насильства, викликані вбивством чорношкірого представником "закону", інцидент з прапором вважали символічним.

"США розривається на частини, як цей прапор", - написав один з користувачів Twitter.

Скріншот Twitter
Скріншот Twitter

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Black lives matter у США легенди шоу-бізнесу перетворилися в медиків, щоб надавати першу допомогу постраждалим.

Як повідомляв портал "Знай.ua" Apple закриває магазини в США з-за вандалізму.

Також Знай.ua" писав, що У США зухвало пограбували поїзд на ходу, плазмові телевізори кидали з висоти.