У посткарантинный період державний банк ПриватБанк розповів про те, що введе з початку червня до кінця серпня 2020 року для малого бізнесу нульові тарифи на обслуговування підприємців, які підключать еквайринг для прийому оплати за товари і послуги за допомогою банківських карт.

Про це повідомила прес-служба Приватбанку.

"За умови підключення еквайрингу й прийому платежів картками, в період антикризової акції для підприємців будуть діяти нульові тарифи на користування POS-терміналами, нульова абонплата за користування поточним рахунком і безкоштовні платежі на рахунки контрагентів в інших банках", — йдеться у повідомленні.

ПриватБанк, фото: скріншот з YouTube
ПриватБанк, фото: скріншот з YouTube

У банку зазначили, що економія для підприємців за 3 місяці становитиме від 1500 гривень на абонплаті за обслуговування рахунку та еквайрингу.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше повідомлялося, що шахраї знайшли новий спосіб вкрасти гроші у клієнтів ПриватБанка. З'явилася інформація про аферистів, які телефонують клієнтам установи, втираються до них у довіру та видурюючи всю інформацію. Що найцікавіше, у цих зловмисників є дані про користувача, зокрема, дата випуску карти.

Наголошується, що людям, які ледь не стали жертвами шахрайських схем, спочатку дзвонить людина, яка представляється співробітником служби безпеки Приватбанку і запитує, чи проводите ви в цей момент транзакцію в якомусь інтернет-магазині.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ПриватБанк знизив ставки за кредитами десяткам тисяч українців, кому пощастило.

Як повідомляв Знай. ua, в Приват24 стався масовий збій, українцям "відрізало" доступ до додатка.

Також Знай. ua писав, що володіють усіма даними про вашу карту Приватбанку, аферисти вивели свої схеми на новий рівень.