Моторошний та вкрай зухвалий випадок, який шокував всю Україну, стався у Рівному. Саме там 14-річний юнак зґвалтував свою 12-річну подругу в під'їзді багатоповерхівки, а також зняв усе на камеру.

Про це повідомляють "Факти"

За словами учнів школи, хлопець зняв відео для того, аби довести, що він крутий та дійсно зустрічається з семикласницею.

"Він це відео скидав всім. Хвалився, говорив, що дуже крутий. У нас це відео бачили всі старшокласники, сміялися і передавали один одному. Але ми всі в шоці. Дівчинка навчається у 7 класі", - розповіла одна з учениць школи.

Поліцейський, фото з вільних джерел
Поліцейський, фото з вільних джерел

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Вже після того, як ролик побачила не тільки вся школа, а й рідні дівчинки, правоохоронці затримали неповнолітнього. Також поліцейські розповіли, що 14-річний хлопець познайомився зі своєю жертвою в соціальній мережі Instagram, а вже чере кілька днів вони вирішили зустрітися тет-а-тет.

"Факт поширення відео був, зараз в Рівненському відділі поліції є кримінальне провадження за фактом поширення відео. Про те, чи є на відео елементи порнографічного характеру, встановить експертиза, - повідомила прокурор Рівненської місцевої прокуратури Ілона Ютовець.

Варто зауважити, що хоча підозрюваний в зґвалтуванні школярки і сам неповнолітній, проте він вже досяг віку кримінальної відповідальності. Якщо його провина буде доведена в суді, йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 12 років.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Двох перевертнів у погонах, які зґвалтували дівчину під Києвом, відправили під замок

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Інтерпол розшукує 8 жорстоких вбивць і насильників жінок.

Також Знай.uа писав, що гола харків'янка, яка вбила дочку, готувалася до цього заздалегідь.