Під час карантину ринок онлайн-покупок буквально розцвів. Українці стали набагато частіше робити замовлення в Інтернеті. Що саме люди купують онлайн – далі в матеріалі.

За даними фахівців Prom.ua на початку пандемії українці активно скуповували медичні маски, респіратори і антисептики. За один тиждень попит на ці товари виріс у 3 рази.

Крім медтоварів більше, ніж зазвичай купували зоотовари, побутову хімію та товари повсякденного користування. Ще замовляли шини, щоб встигнути змінити зимову гуму на авто, і матеріали для ремонту і будівництва.

Через місяць ажіотаж навколо масок і захисних засобів помітно спав. В результаті в топ-5 категорій онлайн-покупок увійшли техніка та електроніка, товари для будинку й саду, одяг і взуття, спортивні товари, а також дитячі товари.

покупки онлайн, фото Pxhere
покупки онлайн, фото Pxhere

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Крім того, навесні сукні та туфлі замінили спортивні костюми, кросівки і кеди, а також зручний одяг для дому: піжами, халати, майки, футболки. На це користувачі мережі витрачають близько 570 грн.

Для поліпшення ефективності і зручності роботи вдома, українці також купували навушники і гарнітури, дисплеї і тачскріни, монітори, чохли і захисні плівки для смарфонів. Середній чек становить 640 грн.

До речі, українці на самоізоляції стали на 26% більше купувати товари для дозвілля та хобі, а також дитячі товари: картини за номерами, пазли, дитячі конструктори, пряжу, все для шиття і так далі. В інтернеті на це витрачають від 280 до 500 грн.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ПриватБанк пообіцяв безкоштовне літо – хто зможе отримати три "халявних" місяця обслуговування.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україні послабили карантин, що дозволено з 5 червня.

Також портал Знай.uа писав, що українці знайшли мінуси в популярній професії.