З'явилася інформація, що через зростання числа хворих на коронавірус Волинська та Донецька області змушені скасувати ослаблення карантину. Про це повідомляє пресслужба Міністерства охорони здоров'я України.

Карантин в Україні, скріншот: YouTube
Карантин в Україні, скріншот: YouTube

Так, в цих областях, зокрема, закрито дитячі сади, готелі, а також заборонено проведення спортивних і релігійних заходів. Більш того, в Донецькій області тимчасово призупинено міжміське автобусне сполучення.

Також посилені карантинні умови продовжують діяти у Ковельському та Володимир-Волинському районах Волинської області. В цих районах не зупиняється міжміський та міжобласний транспорт, який курсує транзитом, закриті залізничні вокзали.

До того ж, Київ і Житомирська область теж скасовують послаблення заходів карантину, передбачені з 5 і 10 червня. Також тут припинено відкриття закладів громадського харчування, готелів, санаторіїв та будинків відпочинку.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

У Міністерстві додали, що у Чернівецькій, Рівненській та Львівській областях карантинні заходи не пом'якшувалися.

Глава МОЗ Максим Степанов заявив, що українці сприйняли ослаблення карантину як його скасування, таким чином, в останні дні спостерігається підвищення кількості хворих.

Карантин в Україні, скріншот: YouTube
Карантин в Україні, скріншот: YouTube

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що ВООЗ змінила рекомендації щодо користування масками.

Як повідомляв портал "Знай.ua", винахідливий пасажир знайшов спосіб потрапити до маршрутки без маски.

Також "Знай.ua" писав, що Дональд Трамп заявив про створення вакцини від covid-19.