Автофіксація змушує українця сплатити чужий штраф

Киянин зіштовхнувся з помилкою системи автоматичної фіксації порушень правил дорожнього руху: на його адресу прийшло повідомлення про штраф, оскільки автівку порушника неправильно ідентифікували.

Автофіксація порушень ПДР, скріншот: YouTube
Автофіксація порушень ПДР, скріншот: YouTube

Педагоги пояснили Зеленському, якого міністра освіти вимагають університети

В Українському католицькому університеті вирішили звернутись до президента особисто щодо затягування з призначенням міністра освіти і науки і пояснили владі, якого керівника сьогодні потребують педагоги України. Про це йдеться на офіційному сайті УКУ.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Володимир Зеленський, скріншот з відео
Володимир Зеленський, скріншот з відео

Експерти розповіли, що буде з цінами на газ в Україні

Практично всю зиму 2019-2020 ціни на газ падали, і навесні ця тенденція також продовжилася. В Україні були шоковані тим, що відбувається, тому що з 2014 року тарифи на "блакитне паливо" тільки росли. На піку ціни доходили майже до 10 гривень за м³. Що ж сталося на ринку, і чого чекати далі?

Газова конфорка, фото pixabay
Газова конфорка, фото pixabay

Укрзалізниця вражає антисанітарією попри карантин

Пасажири зіткнулися з несправністю санвузлу в електричці "Укрзалізниці". Ситуація особливо ускладнена тим, що вона була помічена під час пандемії COVID-19, коли санітарні вимоги актуальні як ніколи — проте такий стан туалету показує, що залізничні перевезення не готові дотримуватися стандартів.

Укрзалізниця, скріншот: YouTube
Укрзалізниця, скріншот: YouTube

Українцям показали проєкт формату майбутніх районів — їх кількість і склад по кожній області

З'явилася інформація, що територіально-адміністративний устрій України може трансформуватися. Райони, які зараз є в країні зникнуть, а на їхньому місці створять нові, які будуть значно більшими. Про це стало відомо завдяки повідомленню на сайті Міністерства розвитку громад і територій України.

Карта, скріншот: YouTube
Карта, скріншот: YouTube