У Києві 7 червня на 56-му році життя після тривалої хвороби померла відома журналістка Богдана Костюк. Про смерть Богдани повідомив колега Сергій Руденко. Журналістка померла в одній із столичних клінік. Напередодні вона написала пост на сторінці в соцмережі, де повідомляла, що їй стало краще і вітала всіх з Трійцею.

Богдана Костюк, фото facebook
Богдана Костюк, фото facebook

Сергій Руденко згадує про колегу з допомогою теплих слів.

"25 років тому ми разом починали роботу в київському корпункті Радіо "Свобода", який тоді знаходився на вулиці Хмельницького - в офісі Укрінформу. Це був прекрасний час - час народження нової української журналістики. Пізніше - в кінці 90-их ми переїхали в офіс на Хрещатик, у якому Богдана Костюк стала першим керівником київського бюро Радіо "Свобода". Богдана була і залишиться в моїй пам'яті світлої і чуйною людиною, готовою завжди прийти на допомогу", - написав Руденко про Богдану.

Варто зазначити, що Богдана Костюк працювала на Радіо Свобода з 1995 року.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

З нами більше немає Богдани Костюк. У це не можна повірити. З Радіо Свобода Богдана майже 25 років: перший координатор...

Geplaatst door Мар`яна Драч op Maandag 8 juni 2020

Вчора своїм останнім дописом із лікарні жінка попрощалась із дорогими їй людьми.

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

"Перед тим, як піти, ти встала і подякувала тим, хто залишився поруч. Ти обрала важкий шлях і пройшла його з честю. Нехай ті, кого ти вчила своїм прикладом, стають ангелами в житті інших", "Невичерпна оптимістка, різностороння співрозмовниця, добра колега і завжди готова допомогти. Я вдячна тобі за перші екскурсії коридорами старого офісу на Радіо та приємну співпрацю в ньюзрумі", - десятки співчутливих дописів розмістили на її сторінці колеги і друзі.
Вона завжди нагадуватиме про головні людські цінності і професійну етику - справжня, добра, патріотична і віддана професії Богдана Костюк.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Зеленського потягнуло до м'яса після зустрічі з журналістами - "В масці можна залишатися непоміченим".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Володимир Зеленський розповів про відставку Авакова.

Також "Знай.ua" писав, що Володимир Зеленський заявив, що планує скасувати візи для іноземців, які відвідують Україну з туристичною метою.