Днями у Сколівському районі на Львівщині випав великий град зі снігом. Зокрема, негоду зафіксували в селах Гребенів та Коростів.

Кадрами аномалії поділилися місцеві жителі в соціальній мережі Facebook.

На знімках і відео Олега Стефанишина видно зелену траву в селі Гребенів, яку засипало градом. В руках автор публікації тримає град розміром з перепелине яйце.

град на Львівщині, фото з Facebook
град на Львівщині, фото з Facebook

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

У коментарях користувачі соцмережі пишуть, що град і сніг пошкодили овочі та плодові дерева.

Крім того, негода вирувала і в сусідньому від Гребеніва селі Коростів – в 8 кілометрах від міста Сколе. Поля покриті досить товстим шаром снігу, для літа це – аномальне явище.

Сюрпризи погоди - сильна злива з градом у селі Гребенів.⛈🌨 07.06.2020. Львівська обл,, Сколівський р-н.

Geplaatst door Олег Стефанишин op Zondag 7 juni 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на початку червня прийде спека, але вона зміниться різким спадом температури. І такі температурні гойдалки українці будуть відчувати все літо.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав, що червень 2020 буде зовсім не таким, як всі очікують – офіційний прогноз погоди від Укргідрометцентру.