Заробітчан-нелегалів очікують штраф і депортація, що приготували порушникам карантину

Карантин в Європі поступово послаблюється, а тому трудові мігранти намагаються повернути свої робочі місця. Однак українським заробітчанам, які влаштуються на роботу нелегально, може загрожувати штраф і депортація.

заробітчани, скріншот із відео
заробітчани, скріншот із відео

В МОЗ назвали 10 регіонів, які не відповідають критеріям

Станом на понеділок, 8 червня, 10 регіонів України не готові до послаблення карантинних заходів через те, що не відповідають критеріям. За даними МОЗ, не готові до пом'якшення обмежень місто Київ, Волинська, Житомирська, Закарпатська, Львівська, Рівненська, Чернівецька і Чернігівська області.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

карантин в Україні, фото: Уніан
карантин в Україні, фото: Уніан

Вимоги до стажу для українців тепер будуть підвищуватися щороку

В Україні планують підвищити пенсійний вік з наступного року. Уряд очікує, що таким чином у населення з'явиться стимул працювати довше, щоб забезпечити собі старість. Так, вимоги до стажу для українців тепер будуть підвищуватися кожен рік. До 2028 року кожен другий пенсіонер в Україні виходитиме на пенсію вже в 63 або 65 років, а не в 60.

пенсіонер, фото Pxhere
пенсіонер, фото Pxhere

В Угорщині вантажівка з вуликами злетіла в кювет

Моторошна аварія, яка спричинила нашестя бджіл, сталася в Угорщині. Саме там водій не впорався з керуванням та потрапив в ДТП, випустивши на свободу понад десять тисяч бджіл. Аварія сталася в угорському місті Кішкун-Халаш. За попередніми даними, ДТП сталася, бо водій не впорався з керуванням та злетів на узбіччя з подальшим перекиданням.

Фото з місця аварії: Baon
Фото з місця аварії: Baon

Кличку в обличчя тикнули столичним "мільйонним" мостом, який розсипається на очах

В Києві столичний міст, розташований неподалік від відомого Шулявського моста, "відремонтували" вкрай технологічним способом: скріпили секції огорожі металевими скобами. На кадрах можна побачити, як секції мосту на вулиці Дегтярівській скріпили частинками бляхи та болтами. Варто зауважити, що дана конструкція виглядає ненадійно і може обвалитися просто на машини, які їздять під цим мостом.

Кличко, скріншот з відео
Кличко, скріншот з відео