Державний ПриватБанк дозволив своїм клієнтам знімати готівку при оплаті покупок банківською картою на касі супермаркетів та інших торгових точок. Про це йдеться в повідомленні прес-служби банку.

Сервіс "Гроші на касі" дає можливість українцям перевести в готівку без банкомата до 500 гривень за одну транзакцію незалежно від вартості покупки. Щоб зняти кошти з картки покупцеві потрібно повідомити про таке бажання касирові і ввести персональний пин-код на касі.

ПриватБанк, скріншот: YouTube
ПриватБанк, скріншот: YouTube

Варто уточнити, що отримати готівку з картки Приватбанку можна вже зараз у POS-терміналах 65 тисяч українських торгових точок, які підключені до сервісу "Гроші на касі".

З часом сервіс охоплює більш широку партнерську мережу, щоб послуга була максимально доступною для власників карт різних банків.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ПриватБанк роздає інформацію про клієнтів – "Тільки прийшли гроші – дзвонять".

Як повідомляв портал Знай.uа, ПриватБанк арештовує кошти українців, кожен ризикує залишитися ні з чим.

Також портал Знай.uа писав, що українці стали набагато частіше робити замовлення в Інтернеті.