Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що найближчим часом Україна отримає додаткову допомогу від Європейського Союзу і Світового банку. Про це чиновник заявив на своїй сторінці в Facebook. За словами Шмигаля, можливості для отримання макроекономічної допомоги відкрилися після того, як Україна виконала всі вимоги Міжнародного валютного фонду.

В ефірі програми «Ранок з Україною» розвіяв основні міфи щодо нового меморандуму з МВФ та відповів на запитання, які...

Geplaatst door Денис Шмигаль op Woensdag 10 juni 2020

Також Шмигаль розповів, яким чином будуть розподілені грошові кошти, отримані від Європейського і Світового банку. Загальна сума допомоги становитиме 2.7 млрд рублів, з яких 1.7 млрд надасть ЄС, а 1 млрд – СБ. Прем'єр-міністр України вважає, що таким чином вдасться підвищити економічну самостійність країни і без проблем пережити кризовий період.

Проект меморандуму з Міжнародним валютним фондом був схвалений урядом ще 20 травня. Перший транш кредиту від МВФ, за заявою Шмигаля, повинен надійти на рахунки українського казначейства 10-11 червня.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, чи варто шукати ″зраду″ у рішенні міжнародного фонду.