Вакарчук покидає "Голос"? Лідер "Океан Ельзи" збирається піти з Ради

Лідер партії "Голос" Святослав Вакарчук планує скласти повноваження народного депутата. Про це він заявив на брифінгу.

Водночас Вакарчук заявив, що це не означає припинення його політичної діяльності у партії "Голос". Він вважає, що свою місію виконав — привів партію до парламенту.

Українцям подарували "податкові канікули", навіть церква позаздрить — названо терміни

Український уряд відмовився від підвищення податків та зборів в поточному році. Про це повідомило Міністерство економіки, торгівлі і сільського господарства України.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Повідомляється, що державна програма стимулювання економіки для подолання негативних наслідків COVID-19 передбачає мораторій на збільшення ставок податків і зборів до 2021 року.

У Мінсоцполітики розповіли про суворе покарання за порушення прав дітей - хто і як буде нести відповідальність

У Мінсоцполітики розповіли про захист дітей та підтримки сімей в умовах пандемії Covid-19.
Зокрема, змінюється порядок надання житла дітям-сиротам. Зокрема, вони можуть протягом року обрати житло на зібрані кошти не тільки на тій території, де народилися, але і по всій території України.

ПриватБанк запустив сервіс для водіїв – кожен порушник зможе знайти свій штраф

Державний банк "ПриватБанк" запустив сервіс пошуку і оплати штрафів за порушення правил дорожнього руху. Про це повідомив заступник Міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.
Він зазначив, що порушники повинні відповідати за своїм порушення оплатою штрафів, а не тратою часу в чергах в касах банків.

Зґвалтування, наркотики і жорстокі побиття – експомічники пастора Мунтяна розкрили ЗМІ страшні деталі

Відомого пастора і главу церкви "Відродження" Володимира Мунтяна обвинувачують злочинах - в збоченнях, вживанні наркотиків і знущаннях.
Володимир Мунтян є самопроголошеним апостолом власної церкви Відродження. Про побиття та зґвалтування, які він скоїв, повідомили десятки його колишніх прихильників, які сьогодні переховуються після того, як втекли від Мунтяна, боячись помсти.