У п'ятницю, 12 червня, майже на всій території України погода буде спекотною. При цьому на Заході та Півдні країни пройдуть грозові дощі. Також варто чекати на поривчастий, місцями шквальний вітер.

Найтепліша погода в східних регіонах, зокрема в Донецькій, Харківській та Луганській областях. Там стовпчики термометра покажуть до +35 градусів. Про це йдеться в повідомленні Укргідрометцентр.

Трохи прохолодніше буде на Заході, особливо в Закарпатській області. Там температура повітря коливатиметься від +24 до +26 градусів.

Послаблення спеки можливо вже в неділю, а завтра локальні дощі можуть допомогти легше дихати мешканцям та навколишньому середовищі Півдня, повідомляє синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

У Києві в п'ятницю погода обіцяє бути спекотною й сухою. Вдень температура повітря становитиме до +32 +34 градуси.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Поки більшість з нас, як викинуті риби на березі, ловимо повітря, прогностичні моделі нас рятують ось такими...

Geplaatst door Наталка Діденко op Donderdag 11 juni 2020

Народний прогноз погоди в Україні

12 червня відзначається день пам'яті преподобного Ісаакія-сповідника. З давніх часів до нас дійшла традиція на день Ісаакія саджати боби. Наші пращури спостерігали за павуками: якщо павуки посилено працюють у цей день, значить погода буде мінятись. У цей час цвітуть шипшина і жасмин.

погода на 12 червня, скріншот з сайту Укргідрометцентр

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на початку червня прийде спека, але вона зміниться різким спадом температури. І такі температурні гойдалки українці будуть відчувати все літо.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав, що червень 2020 буде зовсім не таким, як всі очікують – офіційний прогноз погоди від Укргідрометцентру.