На офіційному сайті ЗНО з'явився заклик до учнів не приходити в пункті проведення пробного тестування. Воно повинно було відбутися 15 і 17 червня. У зв'язку із загостренням ситуації з коронавірусом, учням пропонують пройти пробне ЗНО безпосередньо вдома, скориставшись онлайн-сервісом на офіційному сайті ЗНО.

Скріншоти

Міністерство освіти оприлюднило та інструкцію для учнів, де розповіло, як пройти тестування в режимі онлайн. Для цього потрібно зареєструватися на сайті, і ввійти 15 і 17 червня в 11:00 для проведення пробного тесту. При цьому Міносвіти заявляє, що всі результати повинні бути завантажені до 19 червня, незалежно від того, в який день ви проходите тест.


Представники Міністерства освіти рекомендують учням спробувати укластися у відведені для тестування терміни. Запуск онлайн-сервісу відбудеться в 15 і 17 червня 11:00, і буде працювати до 19 червня, 18:00. Для учнів, які хочуть отримати робочі зошити після проведення пробного тесту, буде опублікована додаткова інформація.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що київський Голосіївський монастир вийшов з карантину.

Як повідомляв портал "Знай.uа" помічниця Володимира Зеленського заявила про масову перевірку українців.

"Знай.ua" писав, що вчені розробили унікальний спосіб діагностики Covid-19.