Бориспіль, скріншот: YouTube
Бориспіль, скріншот: YouTube

Продаж квитків МАУ припинено, скасовано авіарейси, що буде з відпустками українців

На сайті авіакомпанії Міжнародні авіалінії України припинили продаж квитків вже 1 серпня 2020 року. Ще до вчора в системі бронювання авіакомпанії були доступні квитки з 1 липня. З продажу зникли квитки на всі міжнародні рейси, крім Лондона. Також до серпня відкладено більшість внутрішніх рейсів, відновлення яких планувалося з 15 червня.

штаб-квартира НАТО, фото з вільних джерел
штаб-квартира НАТО, фото з вільних джерел

НАТО надав Україні статус партнера – "Особливий формат співпраці"

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

НАТО надав Україні статус партнера з розширеними можливостями. Дане рішення альянсу визнає значний внесок нашої держави у місії НАТО. Альянс пропонує цей "особливий формат" співпраці найближчим союзникам, що готові тісно співпрацювати з ним для протидії світовим загрозам.

Каратнин в Україні, скріншот: YouTube
Каратнин в Україні, скріншот: YouTube

Зеленський б'є на сполох через рекорди вірусу — під загрозою магазини, ринки, транспорт

Президент України Володимир Зеленський, який раніше перейшов на особливий режим роботи через зараження дружини коронавірусом, б’є на сполох через боротьбу з інфекцією. На офіційному сайті глави держави, йдеться, що 13 червня Зеленський зібрав членів Кабміну і представників правоохоронних відомств на термінову нараду.

Мер Миколаєва, скріншот відео Facebook
Мер Миколаєва, скріншот відео Facebook

Мер Миколаєва показував у прямому ефірі непристойні жести — не потрібен сурдоперекладач

Депутати і представники влади повинні бути прикладом для народу. Проте якщо у нас будуть такі “приклади”, як мер Миколаєва, стає страшно за культуру наших людей. Олександру Сенкевичу, очевидно, не вистачає виховання, якщо він дозволяє собі такі "виступи" на сесіях депутатів міської ради.

Ситуація на Донбасі, скріншот: YouTube
Ситуація на Донбасі, скріншот: YouTube

Путінські найманці на Донбасі понівечили двох українських воїнів, застосувавши заборонений калібр

Війна на Донбасі не припиняється, і щодня надходять все нові й нові повідомлення про чергові порушення режиму вогню з боку проросійських терористів. За 13 червня сепаратисти порушили "режим тиші" аж 12 разів. Один з обстрілів призвів до поранення українського бійця ще рано вранці. Увечері було поранено ще одного українського солдата.