З'явилася інформація, що за весь час боротьби з пандемією коронавірусної інфекції в Україні сума штрафів за порушення карантину дійшла до рівня в 4,5 мільйона гривень.

Про це стало відомо завдяки заяві голови Національної поліції України Ігоря Клименка під час селекторної наради в Офісі президента за участю Кабінету міністрів та правоохоронних відомств.

карантин в Україні, фото: Уніан
карантин в Україні, фото: Уніан

"Суди винесли рішення щодо штрафів на 4,5 млн грн", - повідомив Ігор Клименко.

За його словами, за час карантину поліція склала понад 12,5 тис. адміністративних протоколів за порушення вимог безпеки.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

поліція, скріншот з відео
поліція, скріншот з відео

Також варто нагадати нашим читачам, що на порталі електронних петицій до президента Володимира Зеленського розміщено документ з вимогою скасувати послаблення карантинних заходів.

На думку автора петиції, населення країни неправильно сприйняло ці заходи і припинило дотримуватися необхідних санітарних вимог, що, в свою чергу, може призвести до ще більш серйозніших спалахів захворюваності на коронавірусну іфекцію COVID-19.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, з українців жорстко вибивають борги за комуналку, залучають колекторів і забирають квартири.

Як повідомляв Знай.uа українців обкладуть штрафами на заробітках — замість доларів і злотих ризикуємо привезти додому пшик.

Знай.uа писав, в Польщі підрахували карантинних заробітчан – скільки українців поїхали на сезонні роботи.