В одному з магазинів популярної української мережі гіпермаркетів АТБ українець купив білий цукор, який було упакованио у фірмовий пакетик.

Проте вже біля вагів на покупця чекав неприємний сюрприз, який може сильно вдарити по кишені. В упаковці замість 1 кг, як зазначено на упаковці було всього 868 грам цукру. Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Чорний список".

"А вы уверены, что вас не обвешивают? #АТБ #РозумнийВибір", - повідомляють в Telegram-каналі "Чорний список".

В такі моменти "Розумний вибір" не такий вже й розумний. А скільки покупців переважують розфасовані крупи та цікор. Та цього не робить майже ніхто. Адже люди спеціально купують фасоване, щоб не витрачати час біля ваги. А виявляється, таким чином покупців просто обважують з їх дозволу.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що у Львові українець купив собі упаковку йогурту з живими бактеріями. Все б нічого, але бактерії відчули свободу в "АТБ" на вулиці Вернадського. Банка з десертом стала справжньою планетою для бактерій, всю кришку покрило невідомою "волосистою" речовиною. Картина не найприємніша для апетиту.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, завжди беріть телефон на ринок, аби вас не обважили - розкриваємо підступні махінації продавців.

Як повідомляв Знай.uа на українців чекає аномальне подорожчання картоплі, в чому причина.

Знай.uа писав, українці можуть забути про банкомати – готівку видаватимуть просто на касах магазину.