Для українських школярів та їх батьків з'явилися новини стосовно ЗНО-2020. Відомо, що Зовнішнє незалежне оцінювання українська влада може перенести на серпень або провести в режимі онлайн.

Про це стало відомо завдяки заяві в.о. міністра освіти України Любомири Мандзій в ефірі одного з українських телеканалів.

За словами Мандзій, у Міністерстві фінансів та Міністерстві освіти обговорюють порядок повернення грошей за скасування пробного ЗНО.

ЗНО, ілюстраційне фото Уніан
ЗНО, ілюстраційне фото Уніан

“Ми працюємо над тим, щоб з 25 червня по 17 липня пройшла основна сесія ЗНО. Завтра (16 червня - ред.) буде засідання комісії, яка повинна затвердити показники епідеміологічної ситуації, при дотриманні яких буде проведено ЗНО. Якщо умови не відповідатимуть показникам - буде перенесено на серпень”, повідомила вона.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

За словами глави Міносвіти, зараз у відомства немає можливості онлайн-проведення ЗНО.

“Пробне — це з використанням дистанційних технологій, а не онлайн. Ми зараз не маємо можливості верифікувати та ідентифікувати учасників, але проводимо консультації про можливості такого формату”, — сказала Мандзій.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українцям знову загрожує посилення карантину — влада готує нові інструкції.

Як повідомляв Знай.uа "П*ська" Кличка порвала інтернет і підмочила репутацію мера Києва.

Знай.uа писав, країна третього світу – Лазебна пояснила, чому іноземці хочуть, щоб українки народжували їм дітей.