В окупованому Росією Криму так звана влада абсолютно не хвилюються станом курортних міст, навіть з настанням туристичного сезону. Так, наприклад, у мережі показали фото "убитих" доріг в Ялті, виглядає критично. Після ремонту водопроводу в Ялті ями на дорогах просто засипали щебенем.

"Ялта. Ремонти водоканалів завершені. Тепер живіть з цим", - підписали фото в пабліці.

Ялта, фото twitter.com/life_in_yalta
Ялта, фото twitter.com/life_in_yalta

Ялта, фото twitter.com/life_in_yalta
Ялта, фото twitter.com/life_in_yalta

Ялта, фото twitter.com/life_in_yalta
Ялта, фото twitter.com/life_in_yalta

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Судячи по знімках, окупаційна влада залишила все, як є на дорогах і їх абсолютно не хвилює, що щебінь розмиє після першого ж дощу. Адже курорт не працює, туди більше не приїжджають мільйонами, розвиваючи наш Крим.

Улюблені курорти людей всього світу у Феодосії, Ялті, Алушті, Алупці, Бахчисараї ненависно і без крихти жалю знижують, бо Крим анексували.

До речі, зараз у Крим почали наполегливо закликати росіян, обіцяючи їм, що по поверненню з півострова не потрібно буде ізолюватись.

У рейтингу найбільш убитих доріг півострова від кримського відділення провладного Загальноросійського народного фронту, ТОП-10 займають три сімферопольські дороги і сім джанкойських.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, письменник визначив, що запропонувати заробітчанам, аби вони залишились вдома - "Краще, ніж Угорщина".

Як повідомляв портал Знай.ua, у Львові маршрутник вказав на двері ветерану АТО

Також Знай.ua писав, Садовий скасував у Львові безкоштовний проїзд у транспорті