Державний український банк "ПриватБанк" потрапив у черговий скандал через відмову клієнту в оформленні соціальної карти, через яку він повинен був отримати державну допомогу як безробітний.

Про це стало відомо завдяки відгуку на сайті Мінфіну.

"Я звернувся в ЦЗ(Центр зайнятості) про те що я безробітний, там мене оформили і попросили надати IBAN соціального рахунку. Так як у мене немає його я пішов у Приватбанк відкривати. Але, я вже є клієнтом даного банку і у мене там арешт через штраф. Приходжу я до відділення з посмішкою через маску кажу співробітнику що потрібно мені, та усміхнено приймає інформацію і потім змінюється в обличчі, у Вас арешт і ми не можемо відкрити, так як Ви в нашій системі в блоці. На мої пояснення що за законом я маю право відкрити соціальну картку у будь-якому банку і мій арешт ніяк на це не впливає, оскільки це допомога від держави, вона категорично каже я не можу телефонуйте на гарячу лінію", - описав ситуацію незадоволений клієнт.

ПриватБанк, скріншот: YouTube
ПриватБанк, скріншот: YouTube

З цієї причини чоловіку довелося звернутися за цією послугою до іншого банку, однак виявилося, що держава не працює з ним.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Потім мені дзвонять з ЦЗ і повідомляють що не працюють з моїм банком в якому я відкрив рахунок. Я звичайно засмутився, йду в приватбанк, але о диво картку мені знову не відкривають, з тієї ж причини, що і в першому випадку. Написано ще раз скаргу", - пояснив українець.

Представник ПриватБанку у відповіді на скаргу запевнив, що "питання вже розглядають фахівці і про результати відразу повідомлять".

скріншот з сайту Мінфіну

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ПриватБанк роздає інформацію про клієнтів: "Тільки прийшли гроші – дзвонять".

Як повідомляв портал Знай.uа, в Приватбанку пояснили правила зняття готівки в касі.

Також портал Знай.uа писав, що аферисти телефонують зі справжнього номера Приватбанку – розкрито нову схему шахраїв.