ПриватБанк вніс низку змін у свій додаток Приват24, який став найпопулярнішим для онлайн-банкінгу в Україні. Тепер це перший у нашій країні банк, який володіє єдиним мобільним додатком як для підприємців, так і для фізичних осіб. Privat24 оновлено для всіх основних мобільних операційних систем — Android і iOs.

Відтепер понад сімсот тисяч бізнесменів, які є клієнтами ПриватБанку, зможуть керувати своїми рахунками через звичний для всіх Приват24 для фізичних осіб. Для цього необхідно лише оновити додаток. Про це пише GSNinfo.

ПриватБанк, скріншот: YouTube
ПриватБанк, скріншот: YouTube

Сергій Клюєв, який очолює відділення ПриватБанку малого та середнього бізнесу, зазначив, що раніше для обслуговування бізнесменів використовували один додаток, а для фізичних осіб — інший. Так було і в додатку Privat24. Проте ще торік була поставлена мета зробити сервіс максимально простим і єдиним.

Надалі планується ще більше спростити функціонал версії Приват24 для смартфонів, додавши в нього найбільш корисні для бізнесменів функції, в тому числі платежі, валютні і кредитні операції, роботу з депозитами, здачею звітів тощо. Очікується зробити більш зручною і практичною роботу з бухгалтерією в рамках мобільного додатку для онлайн-банкінгу.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Здійснити свої плани щодо змін у роботі онлайн-додатку ПриватБанк змусив огляд GfK. Він показав, що майже дві третини, а саме 65% підприємців вважають основним банком для бізнесу саме ПриватБанк. Водночас клієнтська база ПриватБанку продовжує зростати — понад двісті тисяч підприємців стали його клієнтам тільки за останні три роки. Скоріш за все, введення єдиного додатку ще більше зміцнить позиції ПриватБанку як фактичного монополіста в обслуговуванні населення України.

ПриватБанк, фото: скріншот з YouTube
ПриватБанк, фото: скріншот з YouTube

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українські випускники 17 червня складатимуть ЗНО, як пройти пробне тестування онлайн

Як повідомляв портал "Знай.ua", США, Британія, Туреччина і не тільки готові прийняти українців – які умови перетину кордонів. Владислав Криклій розповів, які країни готові приймати українців з 15 червня

Також "Знай.ua" писав, що українців, які ігнорують маски, чекає неприємний "сюрприз" – Кабмін збільшить штрафи за порушення