Українці нахабно перелізли паркан з Польщею під час брифінгу прикордонників та стали героями інтернету

Двоє громадян України у Львівській області біля пункту пропуску "Шегині" перелізли через паркан і стали героями мережі. Причиною стало те, що свій злочин вони зробили не тільки під прицілами камер, але і під час брифінгу прикордонної служби.

Кордон з Польщею, скріншот відео
Кордон з Польщею, скріншот відео

Єрмак "напророкував" Зеленському ще три терміни

Під час президентської кампанії, Володимир Зеленський заявляв, що він гарантовано приходить тільки на один термін, після чого покине пост президента. Однак, мабуть, апетит приходить під час їжі. В оточенні Зеленського вже говорили, що президент розглядає можливість виходу на другий термін.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

Володимир Зеленський, фото: instagram.com/zelenskiy_official
Володимир Зеленський, фото: instagram.com/zelenskiy_official

Поліція покарає "безмасочників" - будуть стежити за кожним знятим захистом

В метро Києва та інших міст України все частіше можна спостерігати людей, які ігнорують масковий режим. З одного боку люди втомилися від постійного життя в страху, а з іншого у спеку дуже важко постійно перебувати в масці. Радник начальника Київського метрополітену Наталія Макогон попередила, що зовсім скоро порушників маскового режиму будуть карати.

Поліція в метро, фото з вільних джерел
Поліція в метро, фото з вільних джерел

У Кабміні готують нову "ревізію кишень" українських роботяг — яким буде прожитковий мінімум 2021

Кабінет міністрів України має намір змінити підхід до визначення та застосування прожиткового мінімуму. Представники влади анонсували, що розмір прожиткового мінімуму буде підвищений до реальної величини. Так, з 1 січня 2021 року це значення повинно складати не менше 40% медіанної зарплати в нашій країні за попередній рік.

Кабмін, скріншот з відео
Кабмін, скріншот з відео

З накопичувальною пенсією українці втратять всі гроші, у Мінсоцполітики розводять руками

Для запровадження загальнообов'язкової накопичувальної системи пенсій в Україні немає ані фінансових, ні економічних, ні соціальних аргументів. Навіть глава Мінсоцполітики Марина Лазебна не змогла пояснити, як саме держава захистить гроші пенсіонерів. Про це повідомляє 24 канал, з посиланням на економічного експерта Віктора Скаршевського.

У Лондоні автомобіль Jaguar, в якому перебував прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон, потрапив у ДТП. Інцидент стався приблизно о 14:30, 17 червня, на площі Парламенту, коли один з учасників протесту на підтримку курдських повстанців вибіг на дорогу.

Борис Джонсон, скріншот: YouTube
Борис Джонсон, скріншот: YouTube