Маруся Звіробій, скріншот з відео
Маруся Звіробій, скріншот з відео

Маруся Звіробій взялася за старе і загрожує Зеленському - "Булаву в ср*ку запихнет"

Українська активістка, ветеран АТО Маруся Звіробій (справжнє ім'я - Олена Степанівна Самбул (Біленька)) знову взялася за публікації, які можуть бути розцінені як погрози чинному президенту України Володимиру Зеленському. Відповідне повідомлення оприлюднено на її сторінці в Telegram.

Умови в лікарні, фото - телеграм-канал "Народний ревізор"
Умови в лікарні, фото - телеграм-канал "Народний ревізор"

Українка показала трошки правдивої статистики у боротьбі з коронавірусом

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Українка, яка мріяла стати журналісткою, але не здійснилося, розкритикувала боротьбу з коронавірусом. Вона показала українцям "трошки правдивої статистики". Про це вона написала на своїй facebook-сторінці.

карантин в Україні, фото: Уніан
карантин в Україні, фото: Уніан

Українців попередили про посилені перевірки кафе, ресторанів і транспорту - повинні відповідати

Українським підприємцям слід бути суворішим у дотриманні правил карантину. Адже наступного тижня почнуться посилені перевірки кафе, ресторанів і громадського транспорту на предмет дотримання карантинних обмежень.

медики, скріншот з відео
медики, скріншот з відео

"Побібікай" заради лікарів - українці вирішили влаштувати оригінальний флешмоб

У Києві на 17:00 21 червня заплановано флешмоб, яким водії хочуть подякувати медикам за їхню боротьбу з пандемією коронавірусної хвороби COVID-19. Для цього водії будуть одночасно тиснути на свої клаксони. Відповідну інформацію можна знайти на сторінці події в соціальній мережі Facebook.

Порошенко, фото з facebook
Порошенко, фото з facebook

Порошенко після похорону звернувся до українців - "Хто поранив серце мого батька..."

П'ятий президент України Петро Порошенко після похорону батька подякував кожному, хто прийшов висловити повагу і шану великому українцю, видатній людині. Відео його подяки розміщено на його facebook-сторінці. За словами Порошенка, він був великим батьком і великим другом, а ще він був великим учителем, який на власному прикладі демонстрував, як треба любити людей, тримати своє серце відкритим, приходити до Бога і вірити.