В Черкасах жінка збирається судитися з касиркою супермаркету "АТБ", адже остання не хотіла продавати їй продукти без маски, які наразі мають носити усі відвідувачі магазину.

Про цей інцидент на власній Facebook-сторінці розповіла жителька Черкас, яка саме і стала очевидцем даного скандалу.

Відтак, як відзначається, жінку відмовились обслужити через те, що вона була без маски. А відтак остання вирішила відстоювати свою правоту в суді.

Супермаркет, скріншот: YouTube
Супермаркет, скріншот: YouTube

"Стою в черкаському АТБ, як тут раптом чую сварливий жіночий голос: "…А ви ось зараз візьміть і підтвердіть письмово, що відмовляєтеся мене обслуговувати, я цей запис використаю в суді! Людьми треба бути, а ви обмежуєте мої права! Як не соромно, як не соромно!". Говорить це жінка років 55, затискаючи рот целофановим пакетом. Її відмовились обслужити через те, що вона без маски, і вона зібралася відстоювати свою правоту в суд", - йдеться в дописі.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Щоправда, інші покупці не оцінили таке відстоювання прав та "злісне неносіння маски" та зателефонували в поліцію. Чим закінчився даний інцидент наразі невідомо.

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ходити без маски можна, а купувати – ні: пиво з АТБ "прославило" супермаркет на всю Україну.

Як повідомляв портал Знай.ua, Під Дніпром жінка перестала дихати в "АТБ", і справа не в цінах - охоронець захопив геройським вчинком.

Також Знай.ua писав, що В АТБ помітили "фантомні" знижки – уважно дивіться в чек.