Епічна битва сталася у супермаркеті АТБ під Києвом, у ході якої палка ковбаси перетворилась на “холодну” зброю.

Достеменно невідомо що стало причиною конфлікту між двома чоловіками - доволі високим струнким хлопцем у білій сорочці та чоловіком у сандалях і пузом, яке стирчить з-під сорочки у клітинку.

Відео розпочинається на моменті, коли пузань бере палку ковбаси, за яку саме заплатив на касі, і рішуче наближається до хлопця у білому. Він штовхає його, б'є ковбасою так, немов ковбаса - палиця і “викидає” супротивникам за межі супермаркету.

Бійка в АТБ, скріншот відео
Бійка в АТБ, скріншот відео

На вулиці він декілька разів б'є ковбасою і збирається йти, тоді як юнак у білому “ховається” на узвишші. Коли чоловік розвернувся, юнак у білому хотів дати йому ногою стусана у спину, проте не зміг втримати рівновагу і впав зі свого узвишшя. Хоча висота не була критичною, його падіння має вигляд такого, яке може зламати ніс або ж нанести серйозні забиття. Пузань, зрозумівши, що юнак хотів дати йому ногою у спину, наблизився до нього розпластаного на землі, і знову почав бити його ковбасою. Можна помітити, що на кінець цієї битви палиця ковбаси практично вся розсипалась.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше в АТБ помітили "фантомні" знижки – уважно дивіться в чек.

Як повідомляв портал Знай.ua, в АТБ жорстоко принизили людину з інвалідністю, послали на три букви при всіх.

Також Знай.ua писав, що Киянин поскаржився на "надкушені" цукерки в АТБ, "сюрприз" від голодного пакувальника - несолодкі кадри.