Чотири місяці поспіль українці залишаються на карантині. Пандемія змінила життя кожного. Понад місяць були зачинені ресторани, заклади громадського харчування, кафе, кав’ярні і ринки. Тепер ослаблення карантину дозволило відчинити двері багатьом закладам. Однак не всі дотримуться нових правил.

японський ресторан, фото Pxhere
японський ресторан, фото Pxhere

За фактом перевірки майже 17 тисяч громадських об'єктів (перукарень, ресторанів, магазинів, ринків, транспорту, об'єктів водопостачання тощо), Госпродпотребслужба зафіксувала порушення протиепідемічних заходів кожним п'ятим таким об'єктом. Про це йдеться в звіті служби.

Кафе, ресторан, фото: Pxhere
Кафе, ресторан, фото: Pxhere

Зокрема, було перевірено 851 перукарень та салонів краси, на 174 з них встановлені порушення, з 2600 закладів громадського харчування не дотримувалися карантинних правил 537.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Штрафи за невиконання протиепідемічних правил можуть досягати до 340 тис. грн для власників бізнесу.

Цікаво, що в Україні рекордними темпами зростає кількість заражених коронавірусом, але чомусь власники деяких закладів нехтують і своїм здоров’ям і життям та здоров’ям своїх клієнтів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Моз однією картинкою показав українцям "пляжні" правила на літо 2020.

Як повідомляв Знай. ua, Шмигаль заборонив школярам улюблена літня розвага.

Також Знай. ua писав, що "Слуги народу" відкупляться за загибель медиків на роботі за 1.5 млн грн.