Українці не зможуть виїхати до Європи навіть після 1 липня

Україна в останні тижні ставить все нові антирекорди за кількістю хворих за добу коронавирусной інфекцією і вийшла за рамки, які може встановити Єврокомісія для держав, звідки будуть пускати туристів у Шенгенську зону.

Перетин кордону, фото: Getty Images
Перетин кордону, фото: Getty Images

Історія з "робочою бабою" набирає обертів - українцям показали, як у Зеленського намагаються зам'яти скандал

Після скандалу з Арахамией і Корнієнко, коли вони назвали одну з кандидаток "робочої бабою", в мережі з'явився документ-інструкція депутатам, як можна обговорювати цю подію в ЗМІ.

Володимир Зеленський, скріншот: YouTube
Володимир Зеленський, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

″Ми отримуємо дітей дуже низької якості″, - ″служниця народу″ пропонує стерилізувати безробітних

Нардепка від "Слуги народу" Галина Третьякова потрапила в гучний скандал після свого відео, в якому вона розмірковує про те, чи потрібно виплачувати безробітним соціальну допомогу.

Глава парламентського комітету з питань соцполітики і захисту прав ветеранів, нардеп від фракції Слуга народу Галина Третьякова заявила, що у безробітних народжуються діти "дуже низької якості".

Антисоціальний світогляд Г.Третьякової

Україна - соціальна країна? Можна вважати антисоціальний курс державної політики, коли керівниця комітету соціальної політики Верховної Ради #ГалинаТретьякова після пропозицій «наїджати та дискримінувати найманого працівника» вже захопливо наводить приклади про «каструвати та стерилізувати» Ось така вона «нова нормальність» за світоглядом нардепки СН Це і про «дітей дуже низької якості», і про «потрібно стерилізувати»…., і про барське ставлення Ось слухаєш ії брєд і думаєш: А чому вона з мільонних зарплат наглядових рад мовчить, премії по триста – чотриста тисяч в міністерствах та ЦВК….може на них потренується? Чи боїться? І нічого, - каже вона. Спочатку обурюються та протестують, потім замислюються, потім стають прихильниками….класичне вікно Овертона Слухайте, робіть перепост та розголос. P.S. До речі, ця нардепка таки протягнула рішення комітету який вона очолює щодо рекомендації розглянути на цій сесії антипрофспілковий законопроект 2681. І це попри те, що Петиція «не розглядати законопроект 2681» набрала необхідні 25 000 голосів. Далі буде…

Geplaatst door Страйком "Заради Майбутнього" op Vrijdag 29 mei 2020

Українським водіям запропонували альтернативу відеофіксації порушень ПДР - копи не знадобляться

В Україні вже працює автофіксація порушень ПДР. Дану послугу запустило МВС з 1 червня 2020 року. З'явилася інформація, що альтернативою системі може стати нова розробка, яку планують назвати "Автофіксація порушень ПДР у смартфоні".

В Яремче під жінкою з дітьми провалилася дорога - "Мамо, мені страшно"

Жахливе відео показали українцям у мережі. Жінці і двом дітям у Яремче вдалося дивом врятуватися в останню секунду. Спочатку вони йшли по дорозі, яка вже дала тріщину в декількох місцях. Подекуди асфальт цілими шматками сповз у бурхливу річку.