Адвокат жінки, яку побили та зґвалтували в поліцейському відділку під Києвом, заявила, що правоохоронці, обвинувачені в нарузі над підзахисною, викрали також її неповнолітню сестру – Аллу.

Про це захисниця Олена Сотник заявила на брифінгу, присвяченому розслідуванню обставин скандальної справи.

Варто зауважити, що внутрішня служба безпеки поліції затримала двох правоохоронців Кагарлицького відділення поліції, яких звинувачують у побитті та зґвалтуванні місцевої мешканки. Тоді голова Національної поліції звільнив підозрюваних Миколу Кузіва і Сергія Сулиму, а також усунув від виконання службових обов'язків керівництво, розформувавши підрозділ.

Скріншот з відео

"У нас є ще один фігурант у цій справі, і ми заяву вже подали про вчинення злочину щодо малолітньої сестри Нелі, яку звуть Алла. Щодо неї також ті ж самі підозрювані, за кілька годин до того, як почалися події з Нелею, здійснювали незаконні дії як з неповнолітньою", – розповіла юрист.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

За словами адвоката, поліцейські фактично викрали дівчинку і проводили з нею слідчі дії без будь-яких підстав. Також Сотник додала, що місцеві жителі бояться поліції, оскільки саме поліцейські є там єдиною владою – людям нікуди звертатися в разі, якщо копи порушують закон.

Нагадаємо, Знай писав, що жертва зґвалтування в Кагарлику відверто розповіла про подробиці.

Також Знай повідомляв, що поліцейських з Кагарлика звинувачували у зґвалтуванні і раніше.

Нещодавно Знай передавав, зґвалтування в Кагарлику - підозрювані копи погрожують жертвi з-за ґрат і можуть вирватися