ЗНО 2020 почалося в Україні - перевірка температури на вході та обов'язкова дистанція

В Україні у четвер, 25 червня, стартувала основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання. Перший абітурієнти здають іспит з математики.

У зв'язку з епідемією коронавирусной інфекції в Україні всім учасникам тестування на вході вимірювали температуру тіла, а в аудиторіях буде знаходиться не більше 15 учасників з відстанню між ними 1-2 метра.

ЗНО, скріншот: YouTube
ЗНО, скріншот: YouTube

Батькам назвали дати завершення навчального року 2019-2020 в школах та коледжах

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Український уряд визначився з датою завершення навчального року для учнів та випускників шкіл, а також студентів установ профосвіти.
Враховуючи протиепідемічні заходи, закінчення 2019-2020 навчального року для учнів установ загальної середньої освіти, які продовжують здобувати повну загальну середню освіту у 2020-2021 навчальному році, відбудеться не пізніше 1 липня.

шкільний клас, фото Pxhere
шкільний клас, фото Pxhere

Без карантину і тестів – які країни чекають на українців з відкритими обіймами

Низка країн вже готові приймати громадян України в якості туристів без додаткових обмежень, а в деяких все ж доведеться проходити тестування на коронавірус і двотижневий карантин.

подорож, фото Pxhere
подорож, фото Pxhere

Пенсіонерів попередили про затримку виплат – кому варто запастися терпінням

Українці із західних областей в червні можуть отримати доставку пенсій трохи пізніше. Затримка доставки виплат пов'язана з тим, що повінь на Прикарпатті паралізувало залізницю і зараз рух по ній неможливо.
Проблеми з доставкою очікуються в Закарпатській, Івано-Франківській, Чернівецькій та Львівській областях.

Пенсіонери, фото з вільних джерел
Пенсіонери, фото з вільних джерел

Зруйновані дороги, мости та залізничні колії: потужний потоп заблокував захід України

В Україні через інтенсивні опади та підйом рівня води у річках були зруйновані десятки доріг, мостові споруди, а також обмежено рух автотранспорту та припинено залізничне сполучення.

Через потужний потоп зруйновано та пошкоджено п'ять автодоріг загального державного значення у Чернівецькій, Івано-Франківській та Закарпатській областях.

Затоплене селище на Прикарпатті