Український уряд визначився з датою завершення навчального року для учнів та випускників шкіл, а також студентів установ профосвіти.

Про це йдеться у розпорядженні Кабінету Міністрів, передає прес-служба в четвер, 25 червня.

Враховуючи протиепідемічні заходи, закінчення 2019-2020 навчального року для учнів установ загальної середньої освіти, які продовжують здобувати повну загальну середню освіту у 2020-2021 навчальному році, відбудеться не пізніше 1 липня.

шкільний клас, фото Pxhere
шкільний клас, фото Pxhere

Крім того, для тих, хто навчається в закладах загальної середньої освіти, які завершують отримання повної загальної середньої освіти, цей навчальний рік завершиться протягом 10 робочих днів після визначення результатів додаткової сесії ЗНО, але не пізніше 31 серпня 2020 року.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Також, згідно з розпорядженням, для учнів установ професійної (професійно-технічної) освіти закінчення навчального року передбачено не пізніше 31 липня.

скріншоти