Українцям нагадали, за що ще можна наразитися на штраф на карантині

В уряді нагадали, які правила зобов'язані дотримуватися українці до закінчення нинішнього етапу карантину, який продовжили до 31 липня 2020 року.

карантин в Україні, фото: Уніан
карантин в Україні, фото: Уніан

До кінця липня українцям буде заборонено наступне:

- перебувати у громадських місцях без респіраторів або захисних масок, закривають ніс і рот. Засоби індивідуального захисту (ЗІЗ) можуть бути виготовлені самостійно, однак обов'язково повинні бути надіті у громадському транспорті, приміщеннях та інших громадських місцях.

Зеленський дозволив проводити "експерименти" на українців, інфікованих covid-19

Президент України Володимир Зеленський підписав закон про продовження застосування експериментальних препаратів для лікування Covid-19 в Україні.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Як наголошується, український лідер підписав закон, який спрямований на забезпечення доступу до експериментальних ліків для громадян, хворих на коронавірус, і запобігання поширення Covid-19 серед населення України.

"Українське законодавство вже дозволяє застосовувати для лікування Covid-19 як зареєстровані в Україні препарати, так і незареєстровані лікарські засоби, клінічні випробування яких затверджені у встановленому порядку", - йдеться в повідомленні.

Заступник Міністра Малюськи викупила на торгах пса

Заступник Малюськи викупила на аукціоні собаку, яку не зміг собі дозволити купити сам міністр із-за нестачі грошей.

П'ятирічну собаку Тору з містечка Лиман Донецької області, яку за неналежне виховання господарями виставили на аукціон, - таки купили. Її новою господинею стала заступник голови Мін'юст Валерія Коломієць.

Історія з пидбудем Торою місяць тому сколихнула українські соцмережі. Користувачів обурило, що Міністерство юстиції віддає з молотка домашніх і навіть диких тварин, наприклад, за борги по комуналці, або за те, що господарі погано їх виховують.

Гордість Путіна прямо під час параду загорілася і засмерділа на всю Росію

У Москві під час параду Перемоги стався курйозний інцидент, який "попустив" російських військових. Так, прямо під час руху загорівся і заглох новий БТР "Бумеранг", який повинен був стати проривом у розробці новітньої техніки.

Як зазначається, на параді в Москві на Червоній площі демонстрували новітню російську військову техніку, в тому числі і бронетранспортер До-17 "Бумеранг", який за заявами розробників не має аналогів. Так, під час заходу, який відбувся 24 червня з нагоди 75-річчя перемоги над нацизмом, БТР спалахнув на очах сотень очевидців і застряг на дорозі.

Разом з потопом на Прикарпатті припливли тонни сміття

На Заході України сталася масштабна повінь, наслідки якого обговорювалися 25 червня в програмі “Право на владу” на 1+1. Гостем ефіру, в числі інших, стала голова Всеукраїнської екологічної ліги Тетяна Тимочко. За її словами, разом з потопом на Прикарпатті припливли тонни сміття.

скріншот
скріншот

Тотальна вирубка лісів, як сказала Тимочко, стала однією з причин екологічної ситуації на Прикарпатті.

В ефірі також показали кадри, де місцевість затоплена брудною водою, видовище привело в жах гостей студії - камера вихопила тривогу на їхніх обличчях.