За четвер, 25 червня, збройні формування РФ на Донбасі 7 разів порушили режим припинення вогню. Про це повідомляє прес-служба Операції Об'єднаних сил в Facebook.

"В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", недалеко від Хутора Вільний ворог в обідній час два рази обстріляв опорні пункти наших захисників з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. У вечірній час агресор активізувався поблизу Кримського, де застосував автоматичні станкові гранатомети і стрілецьку зброю", - сказано в повідомленні.

Бойовики двічі провокували українських воїнів біля Широкіно з гранатометів і великокаліберних кулеметів.

В результаті обстрілу ворожих поранений один військовослужбовець ООС. За даними розвідки за 25 червня українським героям вдалося поранити одного окупанта.

"Від початку поточної доби російські збройні формування в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" відкривали вогонь із станкових протитанкових гранатометів і стрілецької зброї в районі населеного пункту Кримське. Такі підступні дії агресора без відповіді не залишилися – вогнем зі штатного озброєння по позиціях загарбників українські підрозділи рішуче придушила активність супротивника", - розповіли в звіті.

Зведення станом на 07:00 26 червня 2020 року #ООС #операція_ОС #ранкове_зведення 25 червня збройні формування...

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще
Geplaatst door Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation op Donderdag 25 juni 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українські вояки на Донбасі рішуче відбили гранатометную атаку.

Як повідомляв Знай. ua, прикордонники затримали необережного бойовика "ДНР".

Також Знай. ua писав, що на Донбасі вороги з гранатометів і кулеметів атакували українських героїв.