В ніч з 23 на 24 травня працівники Кагарлицького відділу поліції Сергій Сулима і Микола Кузєв у своєму кабінеті катували та зґвалтували жінку, яку викликали як свідка крадіжки. Журналісти Української правди взяли інтерв'ю у постраждалої Нелі Погребицкой через місяць після події, яке розділило її життя на до і після.

Жінка спочатку не хотіла нічого розповідати про пережите насильство, тому що боялася розправи копів. Але мама вмовила її і навіть поїхали в лікарню, хоча там теж боялися поліцію і відмовлялися оглядати Нелю.

"Лікарі не хотіли дивитися в Кагарлыку мене. І в Обухові не хотіли. Кажу, у мене тут живіт ріже, болить, а вони тільки так, помацали і все. Сказали, що не хочуть мати проблем з поліцією", - розповіла жінка.

Засідання по справі кагарликських гвалтівників, фото: regionews.ua
Засідання по справі кагарликських гвалтівників, фото: regionews.ua

В результаті її лікарі так і не оглянули і ніяких довідок по суті немає, як і паспорта, який копи забрали, коли викликали на допит.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Охорону жінці пропонували, але ніхто їй не ставив, поки адвокат постраждалої не втрутилася. Зараз Нелі поставили тривожну кнопку, при натисканні якої повинна приїхати поліція з Обухова.

"Живемо ось перелякані. Лякаюся ходжу людей," – каже жінка.

Неля вважає, що потрібно їхати з цього села, адже у неї немає ні роботи, ні захисту.

"Я в магазині працювала, в АТБ, на касі. А так я з дитиною, то не було – на масаж, то на процедури возила. До Боярки два рази на рік їздимо, проходимо процедури. Це вже більш-менш ходить, взагалі не ходила. Зараз шкутильгає тільки", - розповіла Неля.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, копам з Кагарлика приписують ще один злочин.

Як повідомляв Знай. ua, підозрювані копи загрожують жертву з-за ґрат і можуть вийти на свободу.

Також Знай. ua писав, що жертва зґвалтування в Кагарлику приголомшила страшною правдою.