Майбутній врожай залежить від хорошого догляду. Важливо не забувати про різноманітні підживлення для рослин. Крім магазинних засобів можна використовувати перевірені народні хитрощі.

У тому числі можна самостійно зробити натуральне добриво з вівсянки. Воно хоча і не всім підходить, але працює і багатьом допомагає.

Підживлення з вівсянки допоможе вдихнути життя навіть в самі кволі рослини вже через 1-2 тижні.

Для приготування натурального добрива знадобляться звичайні вівсяні пластівці швидкого приготування. Суть підживлення в тому, що після внесення пластівців в землю в ній заводиться велика кількість дощових черв'яків. По-перше, вони сприяють глибокій переробці землі. А сама грунт відмінно вентилюється і рихлити.

Добриво з вівсянки, фото: sovkusom
Добриво з вівсянки, фото: sovkusom

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Крім того, завдяки вівсянці коріння мають можливість отримати доступ до повітря і поліпшується газообмін в грунті. В результаті вся земля збагачується продуктами життєдіяльності дощових черв'яків.

Натуральне добриво можна використовувати з початку літа. Для приготування досить подрібнити вівсяні пластівці в дрібну крихту з допомогою блендера або ступки.

1 жменя добрива потрібно використовувати приблизно на 1 квадратний метр городу. Після того, як ґрунт посипали дрібною крихтою, обробіть землю злегка граблями, щоб трохи поглибити засіб.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, корисні поради, як знищити шкідників аґрусу.

Як повідомляв Знай. ua, як виростити ідеальну капусту, яка підкорить серце будь-якого городника.

Також Знай. ua писав, що як виростити соковитий овоч без краплі хімії.