Медики терміново звернулися до українців через пандемію – ситуація критична

В Рівному медики записали відеозвернення до українців через прискорений темп розповсюдження коронавірусу в країні. Лікарі заявили, що лікарні переповнені інфікованими пацієнтами, а помирає від ускладнень кожна 10 людина.

Депутати вигадали, як покарати за борги по комуналці

Депутати внесли до парламенту новий законопроект, в якому йдеться про комунальні платежі. В тому числі там прописано посилення відповідальності за несплату комунальних послуг.

Українцям піднімуть прожитковий мінімум – що буде з пенсіями і зарплатами з 1 липня

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

З 1 липня 2020 року український уряд підвищить грошовий розмір прожиткового мінімуму. У зв'язку з цим будуть підвищені й інші соціальні виплати.

Повінь затопила цілі села в анексованому Криму – люди рятуються, як можуть

Повінь у тимчасово окупованому Криму затопила приватні будинки в Первомайському районі. Причиною стихійного лиха стали сильні зливи.

Мер Херсону розмістив білборди з ″клятвою Гітлеру″

У Херсоні з'явилися білборди з привітанням городян з річницею проголошення ОУН декларації про відновлення Української держави, яке відбулось у Львові 30 червня 1941.

На білбордах вказано, що вони розміщені під егідою мера Херсона Володимира Миколаєнка. А користувачі знайшли в акту ОУН "клятку Гітлеру".