Далекобійники ображено відреагували на образи Зеленського - "Отримали "подяку" від президента"

Асоціація міжнародних автомобільних перевізників України вважає образливими слова глави держави Володимира Зеленського на адресу далекобійників. Український лідер назвав роботяг "засранцями". Про це президент АсМАП Леонід Костюченко повідомив Українським новинам.

Далекобійники, фото: wz.lviv.ua
Далекобійники, фото: wz.lviv.ua

Балан такого не пробачить – молодик просто на сцені схопив ззаду Кароль і зробив немислиме, Тіна дала ляпаса

У мережі оприлюднили унікальні кадри з відомою українською співачкою Тіною Кароль, якій приписують роман з не менш популярним артистом Даном Баланом, на яких її просто на сцені піднімають на руки та перекручують вверх ногами.

Даний ролик з'явилася в фан-сторінці знаменитості в Instagram.

Так, на кадрах видно, як Кароль виконує пісню "Мальчик", яка з'явилася на світ ще у далекому 2011 році. В цей момент в заді до неї підходить танцюрист та хапає її за талію та ноги і перевертає догори ногами та ставить назад.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Тіна Кароль, фото - Instagram
Тіна Кароль, фото - Instagram

Київстар "підігнав" українцям безкоштовний зв'язок - хто отримає приємний бонус від оператора

Як відомо, західні області України потерпають від повеней. Місцеві жителі відчувають побутові труднощі, у зв'язку з чим потребують стабільного та регулярного мобільного зв'язку. У свою чергу, популярний мобільний оператор "Київстар" підтримав людей, забезпечивши їм безкоштовну зв'язок. Про це повідомляє прес-служба.

Магазин "Київстар", фото ktc.ua
Магазин "Київстар", фото ktc.ua

Зеленського просять заборонити палити на балконі власної квартири, і через вікно також

В Україні хочуть, аби заборонили палити на балконах власних будинків, адже це ніби шкодить жителям квартир, які мимоволі стають пасивними курцям.

Зокрема, автор даного звернення просить внести низку доповнення у вже чинний закон "Про заходи щодо попередження та зменшення вживання тютюнових виробів і їх шкідливого впливу на здоров’я населення":

Куріння на балконі, фото: Getty Images
Куріння на балконі, фото: Getty Images

Кличко чи Пальчевський? Киянам показали, хто лідирує серед кандидатів у мери

Незабаром киян чекають місцеві вибори, де стане відоме ім’я нового міського голови столиці. А поки що серед кандидатів у мери Києва лідирують Кличко і Пальчевський, серед кандидатів від «Слуги народу» - Дубинський і Качура.

Андрій Пальчевський, фото: кадр з відео YouTube
Андрій Пальчевський, фото: кадр з відео YouTube