Молдова передала гуманітарний вантаж Україні. Зокрема, це було обладнання, яке допоможе в боротьбі з наслідками повені на Буковині. Про це повідомили у прес-службі ДСНС України.

Загальна вартість обладнання становить 40 тисяч євро.

"Молдова передала Буковині, що постраждала від повені, гуманітарний вантаж. Це бензопили, генератори, мотопомпи, мішки для укріплення берегів та інше обладнання, яке допоможе боротися з наслідками негоди в регіоні. Загальна вартість наданого благодійниками обладнання становить 40 тисяч євро", - йдеться в повідомленні.

Раніше жительница села Дземброня Марія Максим'юк розповіла, як вона 26 червня подолала 18 кілометрів бездоріжжя, щоб купити для сім'ї продукти першої необхідності – медикаменти та їжу. Сама жінка має інвалідність ІІ групи, тому їй терміново потрібні були ліки.

Жінка розповіла, що паводки зруйнували всі дороги і мости, і тільки вчора місцева влада спорудили своєрідну переправу. Але, навіть в найближчому магазині нічого не знайшлося, оскільки він маленький, а продукти туди вже давно не постачали.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, три причини перетворення західної України на суцільне море.

Як повідомляв Знай. ua, Прикарпатці залишилися без доріг, кілометрів бруду і палиць.

Також Знай. ua писав, що США поспішають на допомогу Зеленському.