Бортпровідниці декількох авіакомпаній розкрили найбільш дратівливі вчинки туристів в період пандемії коронавірусу. Насамперед стюардеси звернули увагу на те, що у мандрівників нерідко виникають проблеми у процесі використання засобів індивідуального захисту: хто не може їх правильно одягти, хтось знімає під час польоту, а хто-то навідріз відмовляється носити.

Джерело: видання Insider.

Літаки МАУ, скріншот: YouTube
Літаки МАУ, скріншот: YouTube

"Завжди на борту є пасажир, який вважає, що правила до нього не ставляться", - розповіла бортпровідниця американської авіалінії.

Додатково до цього співрозмовниці видання повідомили про те, що багато пасажирів нехтують нормами гігієни. Приміром, деякі не використовують антисептики, а інші постійно стосуються особи брудними руками.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У літаку, фото - Los Angeles Times
У літаку, фото - Los Angeles Times

Бортпровідниць також виводить з себе ситуація, коли мандрівники занадто часто просять забрати у них сміття, — це збільшує частоту контактів, а отже, підвищує ризик поширення інфекцій. Стюардеси радять залишати все сміття у себе до тих пір, поки члени екіпажу не пройдуть по салону і самі не заберуть його.

Раніше в червні інший співробітник авіаційної галузі зазначив, що найменше турбулентність відчувається, коли пасажир обирає крісло в передній частині літака. З такою заявою виступив колишній бортпровідник EasyJet на ім'я Метт. Крім того, він запропонував тим, хто нервує туристам сідати біля ілюмінатора, оскільки вид за вікном допоможе їм відволіктися.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, стюардеса анонімно розповіла про небезпеку харчування в літаку.

Як повідомляв Знай. ua, стюардеса застерегла пасажирів про найбрудніше місце в літаку – міняють памперси та стрижуть нігті.

Також Знай. ua писав, що стюардеса розкрила неприємну правду.