Цьогоріч через закриття кордонів прогнозують підвищений інтерес до вітчизняних курортів. Особливо популярним залишається відпочинок на Азовському морі. Тамтешні курорти цінують за комфортні умови проживання, зручну транспортну розв'язку та доступні ціни.

Щобільше, Азовське море є наймілкішим у світі, тому батьки можуть без побоювання дозволити дітям плескатися в теплій воді. На будь-якому курорті Азовського моря відпочивальники зможуть знайти житло на свій смак і відповідно до бюджету. Варіанти відпочинку у популярній Кирилівці пропонує видання "Голос Запоріжжя".

Кирилівка, скріншот: YouTube
Кирилівка, скріншот: YouTube

Центр Кирилівки

Курорт вирізняється пологими піщаними пляжами. Однак у центрі Кирилівки є і пляжі з глиняним спуском. Через невелику глибину, щоб попірнати, відпочивальникам доведеться заходити досить далеко від берега. В центральній частині селища найбільш розвинена інфраструктура. Працюють безліч атракціонів, водних гірок та інших розваг. Житло в даній частині курорту в основному представлене гостьовими будинками і приватними готелями.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Коса Пересип

Це спокійне місце більше підійде для тих, хто вирішив відпочити від міського шуму. Також тут можна поправити здоров'я на березі Молочного лиману з його цілющими грязями. Ціни на відпочинок тут трохи нижчі, ніж на Федотовій косі. Більшість пансіонатів розташовані на першій лінії, кожен з них має свій піщаний пляж.

Найпопулярнішими вважаються бази відпочинку "Акватика", "Аквалайф", "Морська зірка", "Пересип", "Родем", "Азов Делюкс".

Федотова коса

Популярне місце відпочинку серед молоді. Тут розташований найбільший аквапарк в Україні "Острів скарбів", дельфінарій, луна-парк і безліч кафе, барів та нічних клубів. Проте, знайдуться і місця для тихого сімейного відпочинку. Коса має широку берегову лінію, довжина якої становить 45 км. Діапазон цін тут досить широкий, починаючи від 120 гривень з людини за добу, і, закінчуючи кількома тисячами гривень за номер.

Популярні бази відпочинку на Федотовій косі: "Бриз", "Егоїст", "Перлина Карпат", "Золотий берег", "Техас", "Океан", "Гаваї".

Федотова коса, скріншот: YouTube
Федотова коса, скріншот: YouTube

Степок

Віддалений район Кирилівки на краю Федотової коси. Курортне життя тут менш активне, ніж у центрі. В Степку досить багато баз відпочинку від економ до VIP класу, однак багато місцеві жителі активно здають номери і в приватних будинках. Популярні бази: "Санрайз", "Азов Ле Шале", "Корраловий острів", "Малібу" і "Тиха Гавань".

Острів Бірючий

У заповідній зоні острова Бірючий море набагато чистіше і прозоріше, ніж у центрі Кирилівки. У літній період агентства організовують для туристів екскурсії по території заказника. Острів має багатий тваринний світ і величезну кількість рідкісних рослин. Тут розміщені в основному комфортабельні апартаменти з новими меблями і побутовою технікою.

Популярними вважаються база відпочинку "Гольфстрім", готелі "Бірючий", "Азов Хаус" і "Вілла Софія".

Острів Бірючий, скріншот: YouTube
Острів Бірючий, скріншот: YouTube

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, школярів більше не навчатимуть так, як раніше — що зміниться в українській освіті з 1 вересня

Як повідомляв портал "Знай.ua", пробирались до Європи під покровом ночі — на кордоні з Польщею затримано групу нелегальних мігрантів

Також "Знай.ua" писав, Європа оновила список країн, яким відкриють кордони — чого чекати українцям з 1 липня. ЄС рекомендував список країн, для яких відкриє кордони з липня