Відомий українських журналіст, редактор порталу "Хвиля" Юрій Романенко звернув увагу громадян на те, що збираються зробити "слуги народу" для мережевих ЗМІ. Журналіст порівнює ситуацію в Україні з Російською Федерацією і намагається простими словами пояснити суть можливих нових правил.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Юрія Романенка в мережі Facebook.

Публікація Юрія Романенка, скріншот: Facebook
Публікація Юрія Романенка, скріншот: Facebook

"Зеленський вирішив тут Росію створити. Що вони придумали для сайтів. 1) нова реєстрація в Нацраді, з наданням фінансових документів (ага, ми цього чекали все життя). 2) перевірки і підпорядкованість Нацраді, (звичайно, як ми могли обійтися без цього, адже без тупорилого чиновника ніяк) 3) штрафи за будь-яке порушення інформаційного, рекламного, виборчого законодавства, (само собою. суть тупорилої держави - обмежувати і карати) 4) можливість скасування реєстрації газети за порушення або недопущення Нацради до перевірки, (я ж кажу, карати ) 5) можливість перевірки Нацрадою та всіма правоохоронними, фіскальними органами всієї діяльності редакції, зокрема і фінансової, (традиційно, щоб всі закрили пащу і не гавкали, поки тварюки пиляють все на своєму шляху.. ) Все вищевказане торкнеться також блогерів, ютуберів і всіх, хто думає, що вологі фантазії цієї держави їх не торкнуться. Вони вирішили створити конторку, яка буде все регулювати і нікому крім них не підкорятиметься."

Також варто нагадати нашим читачам, що незважаючи на те, що в Україні сільськогосподарських земель в 2 рази більше, ніж у Польщі, наші сусіди виробляють набагато більше сільськогосподарської продукції. Порівняв агропромисловий комплекс двох країн економічний експерт Юрій Романенко.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, історія з "робочою бабою" набирає обертів - українцям показали, як у Зеленського намагаються зам'яти скандал.

Як повідомляв Знай.uа Зеленський планує розпустити Верховну Раду - Романенко поділився інсайдами з ОП.

Знай.uа писав, не трамвай, об'їде — нахабні забудовники відібрали в українців шматок дороги заради ТРЦ.